7 лютого  2018 року в ПП «Агрохім» відбувся черговий зимовий Агроклуб на якому були висвітлені дуже цікаві для  аграріїв теми.

       Присутні на семінарі з великою зацікавленістю сприйняли презентацію  щодо оптимізації сівозміни  в зв’язку зі зміною кліматичних умов на території України, повязаних з глобальним потеплінням, отримали науково-обгрунтовані  рекомендації щодо можливих рішень по можливим заходам по зменшенню впливу погодних умов на кінцевий результат. Вперше на Агроклубі було представлено НУТ ЯК ПЕРСПЕКТИВНУ КУЛЬТУРУ. Під час презентації науковців та практиків у учасників виникло досить багато питань технологічного  характеру і це свідчить про те, що піднята нами тема ДОСИТЬ АКТУАЛЬНА і інтерес у виробників є суттєвим. А з огляду на те, що культура ВИСОКОРЕНТАБЕЛЬНА, то це і зрозуміло. 

  

        Традиційно на Агроклубі були розглянуті деякі питання по соняшнику. На цей раз всебічно -його хвороби та шкідники і методи боротьби з ними. Не можна недооцінювати їх шкодочинність та вплив на кінцевий результат. Практичні поради до технологічної карти вирощування в сучасних  умовах, прогноз  поширення хвороб та методи боротьби з ними, економічна доцільність застосування мікродобрив та стимуляторів росту під час вегетації, які прозвучали під час презентації стануть в пригоді тим хто ПРАГНЕ МАТИ МАКСИМАЛЬНИЙ УРОЖАЙ сонячної квітки.

 

    

      На Агроклубі ще раз було звернуто увагу на нові тенденції в живленні рослин. Про стартові добрива сьогодні багато хто чув, але поки що працює за класичною технологією з використанням традиційних добрив. В презентації претставника ТОВ "Ферчем", дилером якого є ПП "Агрохім", були детально представлені стартові добрива іспанського виробництва, їх склад , відмінності від звичайних добрив та розрахунок економічної ефективності від їх застосування. За стартовими добривами -майбутнє! І ми сподіваємось, що вже цього року наші партнери зможуть зважити цей ефект як прибавку в урожаї. 

        Традиційно Агроклуб завершився тестом-вікториною для всіх присутніх з перемогою в якій ми вітаємо трьох чергових переможців, та обміном думками  за "келихом чаю".

Дякуємо за співпрацю!